F d ateisten som tror." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


F d ateisten som tror.


STÄLLER INTE UPP

jag ställer inte upp

vill inte vara med

jag sluter inte upp

i era täta led

jag har min egen sång

den har jag rätt att ha

fastän en del har sagt

jag inte sjunger bra

jag är en individ

och inte en produkt

vill inte ha nån del

av det ni kallar "tukt"

jag kämpar vidare

för vem kan hindra mig?

jag är en spridare

man kan ej binda mig

jag flyr från er fabrik

från massproduktion

jag riktar min kritik

helt utan padron

mot allt som hämmar mig

mot nojor och tryck

man kan ej skrämma mig

med hot och förtryck

LARZ GUSTAFSSON    090225




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 15:32



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Stiligt...
2009-03-02

  Marie Å
Fin text.... att stå för det man tror på....
2009-02-27

  Svartsilver
wow vilken text!
du är en stark man :)
och sjunger gör du visst bra det har jag nog hört av länken du skickade mig!
2009-02-25

  Suzy med punkterna
Gillar denna. Att inte ställa upp på det man inte tror på borde fler göra.
2009-02-25

  Elaine.S VIP
Gillar speciellt raderna

"jag har min egen sång

den har jag rätt att ha"


"jag kämpar vidare

för vem kan hindra mig?

jag är en spridare

man kan ej binda mig!


Som så ofta skriver du melodiskt,
underbart att läsa
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP