Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅGETECKNEN KAN RÄTAS UT

 

tror du att det är så

att man alltid tjänar nån?

vad tror du om Jesus?

var Han bara "josefsson"?

tror du livet upphör

när ditt hjärta slutat slå?

om det inte är så

vilket håll går du åt då?

det finns svar på frågan

om man vågar ställa den

om man inte väjer

när man finner sanningen

om man vågar drabbas

låta budskapet slå rot

i ett öppet hjärta

som är mjukt och tar emot

är det mer än kyrkor

katedraler, färgat glas?

kan man möta himlen

tills man jublar i extas?

kan man glad och frigjord

möta Jesu kärleksblick?

då har man fått mera

än vad ateisten fick

LARZ GUSTAFSSON 090225




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP