Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontaktannons från mitt inre


Ensam ung kvinna

Ensam ung kvinna
Med glädjefyllt skal och
ångestfyllt inre
söker kärleken

Du ska orka älska mig
precis som jag är
Och vilja visa mig
hur mycket jag betyder

Du ska hålla mig
i din starka famn och
skydda mig
mot inre stormbyar

Du ska våga låta
mig skala av glädjeskalet och
ändå orka stanna kvar
Och ändå vilja kyssa
min själ med hela din kropp

Ensam ung kvinna
Med ett tappat förstånd
och sällsamt sprött inre
Söker sin räddare




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 403 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-26 00:55



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint
2010-09-17

  Chriztian Wennersten
Detta var nog den mest tilltalande kontaktannons jag läst på en hel evighet.
2009-08-10

  Anna-Malin
Precis så
2009-02-26

    Liiinahw
Sant, och jättefint !
2009-02-26

  Michaela Dutius
Bra poetat!
Önskar du möter det du längtar efter!
2009-02-26

    Ling
Bra skrivet! Men det finns ett krux med att vänta på sin räddare. När den kommer måste man lära sig att älska sig själv innan man kan förstå någons kärlek.
2009-02-26

  m.ricknell
Helt underbar
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten