Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

praliner

Sockersöta praliner
smälter mjukt mot gommen
medans ditt lidande
förnöjer den hjärtlösa

den som söker nedan rengbågen
finner inte en urna med guld
för den har blivit utbytt
mot en tunna med dioxin

en gång gick vi där
mumsande på allahanda bär
sen viskade någon i ditt öra
om äpplen så söta

visst fick vi vad vi sökte
kunnande om allt som är
men ändock verkar det
som det ingenting är värt

ja jag vet inte om jag saknar
våra sura bär
men sak vet jag
jag saknar inte det som är




Fri vers av Silverarken
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 20:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Sukta över praliner i maten och äkta andra söta saker på faten

hoppa bara inte över maten!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Silverarken