Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EVANGELISTGNISTAN


evangelistgnistan tänder en präriebrand
varhelst den får komma till
som herr venant ville vara en fackla ibland
så är det precis vad jag vill
fast med en helt annan verkan och annan effekt
än konst, kaos och romantik
evangelistgnistan skapar en situation
som är optimal och unik
här bränns det gamla och torra
och utrymme ges för grönskande vegetation
nu stundar uppgörelse med all villfarelse
och fäderneärvd religion
så står vi skuldra vid skuldra i flammande kamp
mot fiendens bastion
evangelistgnistans ärende och dess mission
är himmelsk revolution!

LARZ GUSTAFSSON
080528




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 21:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj du brinner!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP