Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

petesux festival

Timmarna vandrar framåt
om inte allt för många timmar händer det
svett att kommer rinna på min rygg
adrenalinet kommer pumpa
lyckan kommer fylla min själv

Jag kan se det framför mig
när Union Square spelar första ackordet
eller när Lizzie sjunger första versen
jag kommer aldrig kunna sluta le

Känslan när Joel kommer och talar om för en hur sjukt bra man är
Hur mycket dem uppskattar att man är där
Alla mjuka och kärleksfulla kramar
that makes my heart go boom

Alla timmar med tjut i öronen
så äcklig som man kommer känna sig efteråt
så seg och så trött
det är det värt



vi langar peppen med peppar och sill.




Fri vers av CherryTop
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop