Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bleka aska i mitt bläckhorn..


Kvarlevorna vilar nu utan mod,
men enar sig med tron...

- När jag blandar ner din bleka aska i mitt bläckhorn.

Den bit som inte blivit enad med marken,
skänker lycka till tanken...

- När jag formulerar din död med ett klätt ord.

Udden bränner mot arken,
askan glänser i pappret,

- När jag äntligen skriver med bläcket ur mitt bläckhorn.

bläcket fastnade genom pappret på hans bord,
för att fästa sin rot.

- Nu har jag formulerar din död med ett klätt ord.




Fri vers av paranormal
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-27 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paranormal