Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla Du & Dumma jag


Hållkäften & SKRIIIK, sen... NU SA JAG!

Schizofreni, en rätt rolig och skum grej.

Nej det är den INTE, jo.

Självklar och förutsägbar,
man vet ALDRIG
vad som kommer hända...






Jag- HÅLLKÄFTEN!

Du- Vad?

Jag-*Suck* JA!? kan du lägga av eller?

Du- vad fan har jag gjort nu då?

Jag- Men Håll Käften DÅ!!?

Du- okeej förlåt.

*Tystnad*

Jag- Säg nått då?

Du- Men jag skulle ju vara tyst, snälla gubben?

Jag- Behandla mig inte som ett jävla invalid!

Du- snälla söta berätta vad jag gjort så ändrar jag på mig?

Jag- Inget....






Som vanligt.





Fri vers av paranormal
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paranormal