Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flykten från de känslor som förtär min själ


Alkohol



Flykten från verkligheten,
flykten från ensamheten.
Resan mot sagornas värld,
resan mot avgrunden.

Längtan efter dig försvinner,
allt eftersom vätskan fuktar min strupe.
Jag känner inte längre saknaden efter dig
bara efter vätskan som fortfarande finns kvar.

Alkoholen hjälper mig glömma,
alkoholen hjälper mig försvinna.
Alhoholen tar mig mot nya äventyr,
alholen tar mig mot avgrunden.

Jävla känslor som inte försvinner,
jävla alkohol som aldrig tar slut.
Alkoholen värmer för en kväll,
du värmer för evigt.




Fri vers av whoami
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 10:07



Bookmark and Share


  Roula O
bra rader!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

whoami
whoami