Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livets vägval.


Timeline - Livets vägval kontra ödet



Bland slingrande livskvantitet,
mitt i en försvenskad situation.
Som en i mängden,
som en av alla unika.
- Där föddes jag.

Tonårens uppror och hunger,
jag skall aldrig bli som dom.
Till storstan jag far,
blicken i skyn och lusten i behåll.
- Där for jag.

Det krävdes inte mycket,
snart var jag en av alla.
Slingrande slentrian,
livskvantitet på klippkort.
- Där är jag.

Resten är tomt,
framtiden är att vänta.
Hunger eller slentrian,
inget fel, inget rätt,
jakten på livet.
- Dit är jag påväg.




Fri vers av whoami
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-27 13:42



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mycket bra skrivet
2009-02-27

    Calin
Blues.. riktigt blues i texten, gillas.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

whoami
whoami