Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov


I går försvann du från mig och sov

din egen djupa sömn. I natt vänder

och vänder du dig. Jag säger,

Vi ska vara ett tills universum går under

du mumlar tillbaka, saker du tänkt på

när du var full




Fri vers av SoundOfSilence
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoundOfSilence
SoundOfSilence