Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är som en knarkare

utan en kran.
avskuren, ensam och tom. jag är
som en alkoholist som inte kan bli full.
uttråkad, desperat. jag är
som en rökare, som smakat livets cigarett
men tappat paketet.

jag är gammal nog för cigg.
jag vet vem som säljer
alkohol, knark. men varför kan man inte
köpa ut kärlek?




Fri vers av SoundOfSilence
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 23:37



Bookmark and Share


    Issand.
det är för att man inte kan köpa det som det är kärlek.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

SoundOfSilence
SoundOfSilence