Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel och ren

Mamma, har ni fortfarande plats för mig hemma ?
Säg att jag är välkommen tillbaka igen.
Jag saknar er så mycket.
Det är så hårt och kallt här utan er.
Förlåt för mina svek och misstag, mina brister som jag vet förstört.
Men snälla lita på mig, jag är annorlunda nu.
Jag är hel och ren.

På ytan i alla fall...




Fri vers av plupp_manda
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda