Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske DU...

Du blev inte den jag trodde att du skulle bli från början,
du blev så mycket mer.
Jag saknar och saknar och önskar det vore anorlunda,
ja, du vet hur jag vill att de ska vara.

Så där som man ser på film,
en lycklig familj där kärleken alltid är nära.

Jag längtar och länktar,
Och kanske min dröm blir min på riktigt någon gång.






Fri vers av plupp_manda
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-23 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda