Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att du aldrig läser det här, för jag skulle inte kunna förklara. Det bara är så här nu.


Snälla, älska mig

Jag skriver utan att jag ens vet vad det handlar om.
Jag inser att allt bara handlar om att kommunicera med dig.
Om att få ett svar, en liten ledtråd om vad du just tänker.

Vem är jag utan dig?
Och jag önskar jag kunde fråga vem du skulle vara utan mig, men jag vet redan svartet. Precis den samma.

Jag vill bara bo i din famn för en liten stund, få andas och känna att verkligheten lever, även om inte jag gör det.

Snälla, älska mig




Fri vers av plupp_manda
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 20:00



Bookmark and Share


  kirsti j.
fångades av titeln för jag har en hel del tankar o bekymmer på kärleksområdet i dessa dagar

o denna mening satte sig precis där den skulle - rakt in till klumpen i halsen, rakt in till oron i bröstet:

"Och jag önskar jag kunde fråga vem du skulle vara utan mig, men jag vet redan svartet. Precis den samma."

det gör så jvla ont o inse att det är så. o jag tror att när man inser det...då är personen antagligen inte värd en..o man måste gå vidare..

vad tror du?
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda