Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär mig

du vill att jag ska lyfta upp dig
jag gör det
men du fortsätter
att falla




Fri vers av Nikanor
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-09-06 09:25



Bookmark and Share


  alvan
Hmmm...hjälplöst... Ibland spelar det ingen roll vad man gör...

Låter vackert!
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor