Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få ditt lösenord?

Kan jag få ditt lösenord?

Jag vill känna vad du känner
Tänka dina tankar
Minnas det du minns

Jag vill leva ditt liv
för jag har inget eget

Jag vill vara din alldeles egna parasit




Fri vers av bajsbarn
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-01 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bajsbarn
bajsbarn