Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledsendroppar

Det stormar

Sjön svämmar över
och bildar
en flod

med ledsendroppar

som bildar
en pöl

med allt för många känslor




Fri vers av bajsbarn
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bajsbarn
bajsbarn