Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kall . . .


Död


Han dog framför dina ögon

En kall vind blåste genom dig

Han vaknar aldrig mer

Och du vill aldrig öppna ögonen igen..!




Fri vers av Snövit
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-09-06 16:31



Bookmark and Share


    Fia
Ett sannignens ord. Vem vill inse döden när den finns så nära. Bra, ryser i kroppen....
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit