Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanke


aforism

Bortom allt förnuft, är de lyckliga gömda...




Övriga genrer av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-03 00:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Synd bara att inte förnuftet kan göra detsamma.
2009-03-03

    Melona
ja..
ska klura på den här...
2009-03-03

  Tobias Nilzon
Så sant, så snyggt.
Dina texter inspirerar, dag efter dag. Tack så jävla mycket för det.
2009-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket tänkvärd
2009-03-03

  Caprice! VIP
Jaa! Precis så är det - toppenaforism! Tack.
2009-03-03

  Fredric
äntligen får man vara i fred... Härlig aforism...
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth