Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande

Jag vet inte hur många
rynkor
jag har i min själ,
eller hur länge
jag får finnas kvar i detta livet

Men jag vet
att solen sken i dag
och jag njöt
av varje stråle




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-09-06 20:52



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Åter igen har du glatt mig och säkert många fler med din härliga text! Är nästan avundsjuk - att kunna skriva så vackert o klart o samtidigt så enkelt!
2005-09-07

  JuliaS
fin.. de är så livet ska levas :)
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan