Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt lèende är min prosac

det är svårt att släppa nånting så vackert

så glänsande

så skimrande

svårt att inte drömma om dig på natten

och leka med ditt hår på morgonen



svårt att inte ge efter för din röst

stelna av din blick

och dö av ditt leende


återuppväckas av ditt skratt

och leva på luften du andas ut


ditt lèende är min prosac
din sfär är min rymd.

varför måste du vara en idiot.

och jag en dåre med stora skor
och röd näsa.




Fri vers av torsten i fjärran
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-09-06 21:19



Bookmark and Share


  JuliaS
fin dikt med ett kul slut
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

torsten i fjärran