Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar efter hålet

Små stänk
av kärlek
här och var
men vem sprutade sperma på ditt bröst ?

Jag letar efter hålet
som är en
kärleksgömma
i ditt finns bara sex
( inte för att jag klagar på sex )

Ibland ser jag på dig
och vet
plötsligt
varför
vi strålade samman

Det finns där någonstans
under år
av glömska ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-09-07 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan