Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspoesi

Jag saknar
Att veta vem jag är
Jag saknar
Att aldrig tvivla
Jag saknar
Att kunna somna på nätterna
Utan gråten i halsen
Utan darrande fingrar

Jag saknar
Att vakna på morgonen
Och le
Av åsynen till sol
Jag saknar
Att bara vara
Leva
Glädjas

Jag saknar

Som inte var
Någonting alls
Som nu




Fri vers av kvar i något jag lämnat
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 19:42



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
riktigt bra! jag saknar detta med!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

kvar i något jag lämnat
kvar i något jag lämnat