Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplösningen

Jag har vidrört
den perfekta dikten

Men
aldrig
närmat
mig
dom heliga
bokstävernas
labyrint

Är en vilsen poet
som mest hoppas

turen

Kapslar
in mig
i snubbeltråd

Väntar

upplösningen
av
värktabletten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 22:06



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
mycket bra Ola
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan