Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man knackar inte man bara öppnar och går vidare

Det är taggen i rosen
som får dig att gå vidare

Underskatta
aldrig
sanningen i smärtan

Blöd
aldrig
mer
än nödvändigt

Lyssna
noga

dina första steg
mot
den slitna dörren




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 475 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-06 16:01



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Uppskattar din dikt mycket!
2009-04-19

  kärleks ängel
vackra ord!!
2009-04-15

  peter markurth
snyggt
2009-03-06

  Losnall
På en högre nivå än vad jag någonsin kan uppnå.
2009-03-06

  Lilla My* VIP
Vacker dikt om det där som många återupprepar...för sent...
Så... bra att du belyser!!
2009-03-06

  Missi VIP
Så sant!
Du satte den!
2009-03-06

  Svartsilver
denna var otroligt sann och så vacker.
2009-03-06

  Elaine.S VIP
De här orden tyckte jag mycket om..och speciellt
"Lyssna
noga

dina första steg
mot
den slitna dörren"
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan