Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag berättar om min själ,mitt hjärta och "den för stora båten"


Je n`ai pas lamour!!!


Je n`ai pas lamour!!!Je n`ai pas lamour....
(Har ingen att älska)

Det är mysigt att ha nån i famnen,någon man alltid kan lita på,något annat än bara en vän.Att ha någon som står djpare in i själen.
Mina vänner och jag står samma båt,båten är för stor för bara oss.
Det känns så tomt,vi når in i hjärtan på varann men inte till själen.
Jag och mina vänner brukar prata ut om hur vi är mot varann,pappa tycker att vi riskerar vänskapen för det men vårt band emellan oss är för starkt och hårt för att brytas.Ingen kan skilja på oss förutom vi själva.




Övriga genrer av Caties
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caties
Caties