Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som inte har med mig att göra eller nåt sånt,bara en text.


Förlorad!

....hon satte sig ner med halsbandet i handen.Drog upp benen och böjde ner huvet mellan knäna och grät.
-Varför jag?VARFÖR?,ropade hon.
Hunden hoppade upp och lade sig vid henne och gnuggade huvet imot för trösthets skull.
-Åhhh,du e den enda jag har kvar,jag skulle inte ha lämnat honom....
"Voff Voff"
-Varför drabbas jag?
"Voff Voff Voff,Voff Voff"=Alla drabbas så småningom,i allafall de flesta.Tiden väntar tills den tid då DEN tycker det passar.
-Misstänker att det nåt bra du säger,om jag bara visste!
"Voff Voff,Voff Voff,Voff"=Tanken e att vi ska va oberedda,är vi beredda kan vi kanske hindra det,nån gång måste man inse vad som händer om man gör sånt som du gjorde.Han offrade alla sina ägodelar och jobb men du skrämde iväg honom och straffade honom när han va oskyldig.
......




Prosa (Novell) av Caties
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caties
Caties