Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev en berättelse(om man nu kan kalla den det)som fick mina vänner att gråta.Jag insåg att den va bra nog för att lägga ut.(Dem är tvillingar)


Mina Vänner


Jag har 2 bästisar som är ett glädjemedel för mig.Jag kan sällan säga nej till dem.Dom har fått mig att våga saker och ta för mig.Jag gör allt för dem,även om de är arga eller sura så är jag glad över att vara med dom.Hade jag inte haft dom skulle jag va en ensam liten hare i ett hörn,omringad av hungriga rävar.Dom är så shyssta.Jag är inte jag,men jag vill inte vara jag.Jag vill vara speciell.Vi har inte sällan samma åsikter,men "WHAT"vi passar ihop som 3 pusselbitar från 3 olika pussel.På min väg djupare in i dom,på väg mot hjärtat,möter jag massa hinder.Dem verkar inte gilla "lilla"jag men försöker fortsätta gå,hur trögt det än blir.Jag vet att jag e en egoist som bestämmer över andra,men,det är en av de saker jag försöker ändra.Var med dem du trivs med,va inte med dem du tror du BORDE vara med,eller dem som andra vill att du ska vara med.Våga chansa på en dörr,är det tomt så har du en "falsk"vän,är det än väg bakom dörren är det rätt.Om du måste gå ut i "svarta hålet"så visst,men jag varnar er.Jag har ett bra förslag,Lita på mig.




Prosa (Novell) av Caties
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caties
Caties