Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj, aj, aj

Jag står för
vad jag
känner
sa han

Men trots
delaktigheten
kände
jag inte
alls
igen mig

Vårmarknaden
tex
där
sticker
man kanske
ut från
mängden
när man har
stånd
utan
betald
plats

Men jag kör

den modellen
bättre
ståndaktig
och att göra
någon på
smällen
än att
våldta
och av polisen
bli förd
till
kalla
ensamma
ställen

in stiger
(Sue
ellen)
med
ståndaktigt
leende !!!!!!!!!!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan