Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obs detta är fiction

Jag sorterar
kroppsdelarna
det är viktigt
att det
blir snyggt och
prydligt

Längst ner
i lådan
lägger jag fötterna
nyklippta
tånaglar
och filade fotsulor

Sedan

Tar jag
benen
nyrakade
och fina
har aldrig gått på
lina,
nästan aldrig
heller följt
den röda tråden

Könsorganet
har en egen
kartong
xtra large
( inget fel på självförtroendet)

Höft
och rumpa
ovanpå
dom nyrakade
benen

Ölmagen
stoppar jag
upp
och hänger
på väggen

Carlsbergs
finest

Huvudet
är på
topp
och får pryda
fönsterkarmen
i söderläge
ser bra ut

Hjärtat
lägger
jag
i en liten
svart
låda
längst
in på
vinden
dit jag aldrig
mer ska


The end




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan