Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelblues...


Vi lever tillsammans
i en storstadsdjungel

där vi svingar oss elegant förbi
varandra
på vår väg
till
stjärnskrapornas glans

Vi lever tillsammans
i en värld

där vi spelar cyniska spel
med varandra
och driver vår selektion
till
magnifika höjder...




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-17 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vassa armbågar-på jakt efter en galen fiktion däruppe på det åtråvärda och högst belägna direktionrummet.!!?
En bild jag fick av din text och dagens bankupptagenhet.
Återigen är jag språkligt för klen för att kunna ge dig den kritik du förtjänar-men jag finner mening i dina alster.
2009-03-17

  Roula O
vackert!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP