Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

Det är enkelt att tro

Det är enkelt att vara

Det är enkelt att älska...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-25 15:14



Bookmark and Share


  Lidde
Det enkla är inte alltid det lätta
2023-12-07

  Asgeirr Immanuel
Sant. Men det tar fan emot ändå.

Tack.
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP