Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny väg.

Som en stig,
leder tankarna
framåt igen

Solen och månen,
dansar förbi
mörkret avlöses
av ljuset

Smulor av gårdagen,
lämnas bakom
och en ny festmåltid
dukas upp...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-07 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP