Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande is.

När ljuset smälter, där silar isen in.
Kall kyla, som havets botten.
Inget studsar, bara sjunker.

Tankar smälter, hjärtan brinner.
Livet fortgår, smärta förändras.
Allting går mot kaos, i ordningen.

Knivskarp lins, där verkligheten klyvs.
Allt smattrar mot ytan.
Och formar en dimma, otydliga linjer.




Fri vers av Seasons VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-24 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP