Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen skapar balans. Del:3 människosläktet har blundat allt för länge.



Moderjord har agerat, elementens lydnad till dirigentpinnens framfart omsluter en hel värld av förödelse
vinden smeker tomheten och tystnaden omfamnar morgonsolen

Från skuggor vallfärdar människosläktet för ett svar
men vakthundar barikerar upptrampade stigar och människor konfronteras.
Vissna själar dricker salta tårar
chanslösa att försvara sig torkar dom ut likt ogräs som lyckats växa sig igenom asfalten.

Konst tjuvar blottar sig nakna och kapitulerar, hukar sig ner för sina misstag och ber om fred.


Moderjord svarar:

Det finns inge värde i konst om man är blind

Ni berövar jorden med girighetens framfart

blundar för konsekvenserna

och känner inte såren ni skapar.




Ni är blinda.










Fri vers av leonardo1981
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 18:37



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Helt suveränt!!

"Moderjord svarar:

Det finns inge värde i konst om man är blind
Ni berövar jorden med girighetens framfart
blundar för konsekvenserna
och känner inte såren ni skapar.

Ni är blinda"
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981