Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt igen, till min stora förvåning.


Neros sked

Rom brinner
lägg dig ner i varmt ljus
riken bildas
vi lägger oss ner och brottas
-vrider oss och krumbuktar

Samvaron är svettig
det här börjar likna arbete, hörru
,nej, vi går och spelar kastanjetter
när hela staden
står i brand

Sväva salig
Räck mig mer vitriol nu!
-Stångas i Sálo!
och i en ruin spela fela med soldater
grip mig om armen, dra upp mig från marken

Väck mig våldsamt
Slå mig, snälla slå mig, sa jag!
Bra, nu vet vi hur det känns att nästan leva
utan svansen mellan benen,
ligga sked.




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar