Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid liv med svarta fingertoppar

När tågen rullar
in och
kärleken
försvinner
under gnisslande hjulspår

En biljett
som aldrig löstes
in är
ett hopp
som dog
under tiden som
vindarna
blåste
bort

Svärtan
på dina fingertopar
är ett
bevis

oändliga försök
till
levnad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan