Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar här i Göteborg ikväll

Det regnar här i Göteborg ikväll
Jag trodde jag hade kontroll på allt
Men du förvånar mig
Överrumplar mig

Det regnar här i Göteborg inatt
Men det är allt annat än grått
Mer rött
Eller kanske duvblått
Behagligt för själen
Förtjusande för hjärtat

Det är du




Fri vers av Ccassie
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 22:23



Bookmark and Share


  john ekström
riktigt j*vla bra dikt. Denna var allt annat än grå, den var behagligt duvblå för själen..=)
tack.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie