Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Om tio år bor vi i Nerja
Vid medelhavets strand
kommer jag skriva normalt

Utan rädsla för dig
Och dina kallduschar
kommer livet börja

Längtan




Fri vers av Ccassie
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie