Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag

Om jag ringer dig nu
Svarar du då?
Om jah ringer på din dörr inatt
Öppnar du då?
Om jag friar en dag
Svarar du ja då?
Om jag slår ihjäl dig nu
Förlåter du då?




Fri vers av Ccassie
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 22:45



Bookmark and Share


  TheDouche
Alla dessa frågor som man aldrig kan få riktigt grepp om... universum är fyllt av dem...
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie