Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska skriva

Jag ska skriva om vårt rosa moln
Och om stugan i bergen
Om ditt svek ska jag skriva bibliotek fulla
Och hoppas att det läker ett blodpumpande organ tillbaka till friheten
Andas du nu?
Slår ditt hjärta i samma takt som mitt?
För två år sedan slog de med kläm
Utan blodbrist

Jag ska skriva om vårbrasan med dina armar hårt om min midja
Om din oroliga röst när jag gråter
Om en solig torsdagseftermiddag i februari
Jag ska skriva om vårsolen som lyste svagare än mitt brinnande hjärta
Om en busstur med din kind fyra centimeter från min
Jag kanske skriver en rad om dig också




Fri vers av Ccassie
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-07 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie