Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ord borde hellre sväljas

Viktlösa
ord
svävar upp
mot
spindelväven på
väggarna

Fångar
bokstäver
i nätet
helt utan mättnadsfunktion

Spindeln ilsknar
till
och
virkar fram ett
tydligt

Fuck
off !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-08 10:52



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
O, den gillar jag!
Kommer nog att betrakta spindlar något annorlunda hädanefter... ;-)
2009-03-15

  Mygg
Nu blev det alldeles förfärligt tokigt!!!
" efter att ha njutit av " Tredje gången gillt :P
2009-03-08

  Mygg
"njutit av" så klart :))
2009-03-08

  Mygg
Haha, vad härlig!
En typisk" Rydbergare" att svälja efter att länge njutit av den utsökta smaken.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan