Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg varandra in i ögonen och våra munnar formade en mening

Vi kunde
stanna tiden
vi såg varandra in i
ögonen och
långsamt
formades
en mening

Fy fan
va tråkigt
vi har

Inte ens
sprit och
cigaretter
kunde
väcka
likstämmningen
i byn

Våra
leenden
frös till is
i hopplösa
försök
att fånga dagen

Dagen efter
spydde
vi
upp
det
som
var gårdagens
beslut

Bilder
klarnade
till

Tre tonåringar
hoppandes
på ett biltak
någons
hotande
skrik
söndersparkade lyktstolpar
kundvagnar
på sidan
i tunneln
mellan
östra
och västra

Rostade mackor
med
apelsinmarmelad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-08 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan