Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon, sår och sorg



Du behöver inte alltid nya vänner

nya kittlingar

nya upplevelser

Allt du behöver

är att se

med nya ögon!

* * * *

Kanske är det de djupa såren

som helar oss

Lidandet

som gör oss till

äkta människor

Först när vi blir trasiga

drabbade

skapas pärlan

* * * * *

Jerzy säger att sorgen är det pris vi får betala
för att vi älskar och uppskattar människor.
Är det därför vi är rädda för sann och äkta närhet och kärlek....
rädd för nära relationer
överlåtelse tills döden skiljer oss åt....
sorgen är så djävulskt tung
det vet alla som smakat den
vem orkar bära den
säg vem...?




Fri vers av LundaMary
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LundaMary
LundaMary