Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är internationella människodagen?

Asso ja ba undrar




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 20:35



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Kanske den dagen när män inte längre slår och våldtar och har samma lön som vi....

När vi har samma villkor så kanske den dagen kommer...

.....den är låååångt borta!
2009-03-08

    Madeleine Ågren (Maduska)
Precis! Instämmer i frågan - men svaret borde vara: idag. Och en evighet framåt.
2009-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra fråga.
Internationella kvinnodagen är en bluff.
Jag tar fullständigt avstånd från den.
2009-03-08

    Nattviol
och när infaller den stunden
när vi inte längre behöver
uppmärksamma allt vidrigt förtryck

för att det helt enkelt inte existerar längre?

undrar jag....
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP