Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ORKESTER

Jag känner det i luften
det är en hel orkester
den spelar kärlekens melodi
med vackert stämda toner

Vi stannar upp och lyssnar
var ton är som en smekning
du rör vid mig
jag ser på dig
din blick lyser som stjärnor

Du tar min hand
och leder mig
på resan genom natten
vår kärlekslåga för oss
till fjärran vida hav

Vår kärlek är vår rikedom
allt det vi drömde om
jag viskar tyst " jag älskar dig "
du svarar " ängel, res igen
med mig "...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 08:23



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"Kärlekens orkester" Vilket fint uttryck. Och är det vi som står bredvid, kören? Fint ksrivet om en kärlek.
2012-01-24

  aol
hrlig poesi
2010-04-19

    FinnRaggarn
" ängel, res igen med mig "...
_______________________
______VA FINT___________
_______________________
2009-03-10

  Tina Q
Underbar kärleksdikt!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen