Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER SOLEN

Bakom slöjan
tar du fram dina tårar
hoppas att ingen ska se
kanske kommer det
nya vårar
kanske får de ditt inre
att le

Innan dess
kommer bäckar att flöda
många stjärnor
att lysa klart
många somrar
ska komma med gröda
blommor som knoppas
med väldig fart

Djupt därinne
minnena strömmar
där du står
på livets estrad
under solen
gror dina drömmar
medan framtiden är
ett oskrivet blad

Men om du tittar fram
under slöjan
tar emot det goda
som livet ger
då finns jag här
för att torka dina tårar
och du behöver aldrig
gå ensam mer




Fri vers av Junitvillingen
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 12:47



Bookmark and Share


  Janne
Vilken underbar
poesi du målar
dina ord så bra här
känslostark text
som berör mitt hjärta
2011-03-07

    J. Herward
nu börjar jag nästan gråta :´)
2009-09-06

  Tina Q
Skönt att veta att man inte behöver gå ensam!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen