Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikern-den andra musikern

Det skulle höras över salen
När hon så kärnfullt sjöng sin aria
En opera av sällan skådad glans
Tills den tjocka damen sjungit klart
Vi alla sitter tysta

Bakom scenen en mörk ridå v skymning
Står vår stora vackra valkyria
Som så glädjefullt inser sin storhet
Hennes röst som dånade ikväll
Nog går vi på opera alltid




Fri vers av Jeanna Nilsson
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 13:09



Bookmark and Share


  Emmelina
ilike den sista. leende. ja. BRA
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeanna Nilsson
Jeanna Nilsson