Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild dyker upp då och då

Urtidsminne

Näthinnornas
klockslag

Vuxenperspektivets
avundsjuka
gentemot
barnets
sorgfria
lek




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-10 20:44



Bookmark and Share


  Svartsilver
kan inte annat än att hålla med.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan